Ixolift

 

Ixolift 400 verstelbare werktrap, een veilig alternatief voor ladders en rolsteigers

Een goed alternatief voor ladders | IXOLIFT 400

De producten uit de Ixolift 400 serie zijn een goed alternatief voor ladders. Ixolift biedt een assortiment aan verstelbare werktrappen, die voor zowel in- als outdoor gebruik geschikt zijn. Door het gebruik van slimme technologieën, worden de producten van Ixolift compleet mechanisch aangedreven, met als resultaat een onderhoudsvrij product. Doormiddel van een gasveer wordt de verstelbare werktrap naar de gewenste hoogte gebracht. Tevens worden op het moment dat de werktrap naar een bepaalde hoogte wordt gebracht, de voorwielen automatisch geblokkeerd. Wanneer de gebruiker terug naar beneden wil, gebeurt dit door te trekken aan de hendel, in combinatie met het gewicht van de persoon.

Het assortiment – Het alternatief voor ladders in 3 varianten

Het assortiment van Ixolift bestaat uit een drietal varianten. 2 varianten zijn geschikt voor indoor gebruik, daarnaast is er een variant beschikbaar, geschikt voor zowel in- als outdoor gebruik:

  • Ixolift 400W met extra gewicht voor stabiliteit.
  • Ixolift 400S met stabilisatoren voor extra stabiliteit.
  • Ixolift 400WS met zowel extra gewicht als stabilisatoren, geschikt voor binnen en buiten gebruik.

Bedieningsgemak

De verstelbare werktrappen van Ixolift zijn volledig mechanisch te bedienen doormiddel van een gasveer. Door deze slimme techniek zijn deze machines volledig onderhoudsvrij, en uiterst gemakkelijk in gebruik.

Een Ixolift verstelbare werktrap is licht van gewicht, en gemakkelijk door 1 persoon te verplaatsen. Door het compacte ontwerp past deze machine door elke deur maar ook in elke lift, waardoor deze producten uitstekend geschikt zijn voor gebruik in gebouwen met meerdere etages.

Een alternatief voor ladders van zeer hoge kwaliteit

Ixolift producten zijn een veilig en efficiënt alternatief voor het gebruik van ladders. De verstelbare werktrappen worden volledig ontworpen, en geproduceerd in Finland, en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

De Ixolift 400 producten voldoen aan de volgende EU normen: EN 280/2013 en EN 1004/2004

Indien er behoefte is aan een product die volledig electronisch te bedienen is, en tevens met een iets hogere werkhoogte, biedt Van Hek Safelift de producten aan van Safelift

notified-ce-marking-services-250x250Finland vlag rond

Wenst u meer informatie te ontvangen over de producten uit het Ixolift assortiment? Neem dan via onderstaand formulier contact op