Producten

Veilig werken op hoogte met de producten uit het Van Hek Safelift assortiment!

Van Hek Safelift biedt een aantal producten om veilig werken op hoogte te bevorderen. Het assortiment bestaat uit de producten van Safelift en Ixolift. Zowel de compacte hoogwerker van Safelift als de verstelbare werktrap van Ixolift voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn vrijwel onderhoudsvrij.

Veilig werken op hoogte met de volledig elektronische compacte hoogwerkers van SafeliftVeilig werken op hoogte met de verstelbare werktrap van Ixolift

Geproduceerd in Zweden en Finland

De producten van Safelift worden geproduceerd in Zweden. De producten van Ixolift worden geproduceerd in Finland. In beide landen staat de kwaliteit van het eindproduct altijd centraal tijdens het ontwerp en productie. Om een product te ontwikkelen waarmee men veilig kan werken op hoogte, zijn er geen concessies gedaan op zowel gebruikte materialen als productontwikkeling. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en, door het gebruik van hoogwaardige componenten, zijn de producten vrijwel onderhoudsvrij!

Veilig werken op hoogte, een steeds belangrijker onderwerp

In deze tijd is het veilig werken op hoogte een steeds belangrijker wordend onderwerp. Een ongeluk zit in een klein hoekje en ongelukken op de werkvloer komen dagelijks voor. Om dit te minimaliseren, heeft Van Hek Safelift gekozen om een aantal producten op de markt te brengen. Bij alle producten staat de gebruiker in een volledig afgesloten kooi wanneer deze op hoogte is. Bij de compacte hoogwerkers van Safelift staat men al in de kooi wanneer deze omhoog gaat. Wanneer je werkt met een Ixolift, breng je eerst de kooi vanaf de grond met een makkelijke hendel naar de gewenste hoogt. Als de kooi op de gewenste hoogte is, klimt de gebruiker via de trap naar de afgesloten kooi.  Nadat de gebruiker klaar is met de klus, laat hij via een hendel de kooi weer zakken naar de begane grond.

Meer dan alleen veilig werken op hoogte!

De producten van Ixolift en Safelift bieden beiden een veilige werkplek. Daarnaast zullen alle producten bijdrage een een hogere efficiëntie. Voornamelijk de Safelift MoveAround zal een ervoor zorgen dat er veel efficiënter gewerkt wordt. Deze machine kan, zelfs op hoogte, elektronisch verreden worden met behulp van een handige joystick waardoor de gebruiker de veilige omgeving niet hoeft te verlaten. Daarnaast is er maar één persoon nodig om hiermee te werken.

Aantrekkelijk geprijsd en lease optie

Van Hek Safelift biedt de producten van Safelift en Ixolift aan tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast kan in samenwerking met een partner een lease constructie aangeboden worden. Zo heeft u bijvoorbeeld al een Safelift MoveAround voor €160,- per maand*, een Safelift PushAround voor €115,- per maand* en een Ixolift 400WS voor €60,- per maand**. Met een geinge investering kunt u efficiënt en Veilig werken op hoogte met de producten van Van Hek Safelift.

Van Hek Safelift, een betrouwbare partner met ervaring

Van Hek Safelift heeft als onderdeel van Van Hek Trading al jarenlange ervaring op het gebied van werken op hoogte. Klik hier voor meer informatie over ons

Wenst u meer informatie te ontvangen over de producten en mogelijkheden? Neem dan via onderstaand formulier direct contact met ons op!

* O.b.v 60 maanden looptijd, aanbetaling van €1.500,- en een restbedrag van €500,- (onder voorbehoud van rentewijzigingen en kredietacceptatie)

** O.b.v 60 maanden looptijd, aanbetaling van €500,- en een restbedrag van €250,- (onder voorbehoud van rentewijzigingen en kredietacceptatie)